Vasilije Đirlić osvojio 1.mesto u Novom Sadu

Vrbaška deca već godinu dana nemaju bazene na korišćenje ali ređaju ovi naši mali heroji velike uspehe na svakom takmičenju.

Vasilije Đirlić član PK DELFIN iz Vrbasa je pored sjajnih rezultata za svoj klub prethodne godine nastavio i ove sa dobrim rezultatima. Vasilije je juče predstavljajući svoju školu osvojio 1.mesto u Novom Sadu i plasirao se na finalno školsko državno takmičenje u Beogradu. Ovim veličanstvenim uspehom Vasilije je ponosno predstavio svoj grad Vrbas, svoju školu I naravno svoj klub.

Trener Miloje Glušac – Vasilije je rutinski sa sjajnim rezultatom 31.99 na 50m kraul ostvario prvo mesto i što je najbitnije plasirao se na državno takmičenje. Do Beograda će valjda situacija biti bolja, trener koji se potpuno oporavio biće sa njim i Vasilije će jurišati na medalju što će biti veličanstven uspeh. Čestitam mom delfinu, njegovim roditeljima i O.Š. Svetozar Miletić.

Vrbašani poželimo sreću Vasiliju a mi delfini i školarci iz ove škole su dokazali da smo neustrašivi kada je Strahinja Kostić bio prvak Srbije na 50m delfin tako da očekujte napad na medalju i veliku radost uskoro.

 

 
Podeli vest: