TRI TAКMIČARA – TRI MEDALJE

Bokserski klub „Čarnok“ Vrbas učestvovao je na Pojedinačnom prvenstvu Srbije za pionire, kadete i juniore sa tri takmičara. Ovo Prenstvo Srbije je održano u Lazarevcu od 27-30. maja. Prva tri dana na programu su bile eliminacije, a 30. maja finalne borbe.

Sva tri predstavnika BК “Čarnok“ uzela su po medalju. Mašan Nikčević je osvojio zlato, dok su Ognjen Sjekloća u konkurenciji kadeta i Ivana Čizmar u konkurenciji juniora osvojili srebrne medalje.

„Sjekloća je boksovao u kategoriji kadeta do 42 kilograma. U polufinalu je pobedio boksera iz Vojvodine, ali u finalu je izgubio od boksera iz BК „Voždovac. Srebrom se Ivana Čizmar okitila u konkurenciji žena juniora do 48 kilograma. Mašan Nikćević je pre samo dve nedelje učestvovao na takmičenju Prve lige Srbije gde je pobedio boksera iz Crvene Zvezde, a tri dana nakon toga imao je meč protiv boksera „Partizana“ koji nije izašao u ring, pa je ostvario pobedu bez borbe, a na međunarodnom Кupu za juniore i mlade pre nedelju dana u Crnoj Gori, na kome je učestvovalo više od 10 država, osvojio je zlatnu medalju,“ rekli su s ponosom trenei BК „Čarnok“ Vrbas Željko Žmukić i Igor Škundrić.

Nikčević i Čizmar nastupaće na juniorskom Кupu nacija koji se održava u Vrbasu od 8. do12. juna i predstavljaće reprezentaciju Srbije i BК“ Čarnok“ Vrbas.

Uspešan nastup predstavnika BК “Čarnok“ Vrbas u Lazarevcu, gde su tri takmičara uzela jedno zlato i dva srebra, samo je potvrda dobre atmosfere u klubu, kvalitetnog, vrednog, rada trenera i talentovanih boksera, pa ne iznenađuje što nižu uspehe. Mladi bokseri i bokserke iz ovog kluba učestvuju gotovo svake nedelje na nekom takmičenju, što na kolima Lige, što na Prvoj ligi Srbije, prvenstvu Vojvodine i Srbije i svim međunarodnim turnirima.

Svi takmičari su u dobroj formi i u narednom periodu, verujemo, boksersku publiku obradovaće novim odličjuma.

 

 
Podeli vest: