RAVNOSELCI ŽELE DA OSTANU U VRHU TABELE

Pred derbi dva fudbalska kluba iz opštine Vrbas, iz Ravnog Sela i Savinog Sela predsednik Proleter, Zarija Lazović ističe:

– Uvek su naše međusobne utakmice bile sa puno naboja, sa puno golova i puno navijača, i preko hiljadu ljudi bilo gde da se igra. Igraćemo bez nekoliko standardnih igrača, zbog povreda i kartona, jer smo u prošlom kolu u Bajmoku, gde smo pobedili 4:2 domaći Radnički, imali poveđene igrače koji se neće oporaviti za ovaj derbi sa Savinocelcima i još dva tri igrača sa kartonima.

foto: Predrag Maravić

Idemo na pobedu, naš cilj je borba za prvaka lige i plasman u Vojvodjanski ligu „Sever“. Pre 15-20 godina igrali smo u Srpskoj ligi „Vojvodina“. U međuvremenu su stasali novi klinci i igrači iz našeg Ravnog Sela i to je stav i cilj svih nas u klubu, igrača, navijača i sponzora, plasman u vojvodjansku ligu.

Velika je šteta za sve nas što nema gledalaca i navijača na stadionima, ali uz sportski portal – srbijasport.net mi u svakom momentu imamo rezultate sa svih utakmica u Srbiji i regionu…. kao i foto-reportaže sa utakmica domaćih klubova. Puno Vam hvala i uvek smo uz vas!

Tekst i foto: Predrag Maravić

 
Podeli vest: