MMA borci spremni za predstojeći turnir u Vrbasu

Vrbaski MMA borci spremaju se za predstojeći turnir u našem gradu
Članovi vrbaskog MMA kluba „Juniti fajt tim“ poslednjih dana intenzivno treniraju za takmičenje kome će ujedno biti i domaćini.

U Centru za fizičku kulturu u nedelju 21. februara održaće se 11. „Fajt gejms“, otvoreno MMA prvenstvo Srbije. Кlub je ovu sportsku manifestaciju i prethodnih godina organizovao vrlo uspešno. Iako će ove godine izostati poseta publike, nadaju se dobrim mečevima i zanimljivom programu.

Članovi kluba „Juniti fajt tim“ najbolji su promoteri ovog sporta u Vrbasu i okolini. Sam naziv MMA u prevodu znači mešovite borilačke veštine. U pitanju je savremeni kontaktni sport koji kombinuje udaračke i discipline rvačko-partnernog karaktera. Srž modernog MMA sporta čine boks, rvanje i braziliski džiu-džicu. Кlub je propoznatljiv po vrhunskim borcima.

Uz uspehe koje postižu u borilačkom ringu, u klubu se uspešno radi i na rekreaciji. U krosfit treninge uključene su pripadnice nežnijeg pola, koje se bave intenzivnim treningom i tako ostvaruju dobru telesnu kondiciju i formu. Sa njima radi Tatjana Bičkei.

Vrbaski „Juniti fajt tim“ zastupljen je i u MMA Savezu Srbije koji okuplja oko 80 klubova, i jedan je od istaknutijih kolektiva u ovoj asocijaciji. Zahvaljujući ovom i sličnim klubovima i sam MMA sport je u poslednjoj deceniji postao značajno popularniji. Tome doprinose i takmičenja kakvo je upravo i nadmetanje „Fajt gejms“ u Vrbasu.

 
Podeli vest: