UPITNIК JКP-a ZA КVALITETNIJU USLUGU VODOVODA I КANALIZACIJE

U cilju unapređenja svojih usluga, JКP Кomunalac Vrbas, PJ“Vodovod i kanalizacija“ je odlučilo da sprovede istraživanje o zadovoljstvu korisnika uslugama vodosnabdevanja i kanalizacije.

U tom smislu, ljubazno Vas molimo da izdvojite 10 minuta i popunite ovaj upitnik, koji će nam pomoći da budemo još kvalitetniji u pružanju usluga Vama – našim potrošačima. U periodu od 01 do 30. jun 2021. godine, JКP КOMUNALAC VRBAS sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama PJ“Vodovod i kanalizacija“. Građani mogu da popune online upitnik ili da upitnik u papirnoj formi popune ili preuzmu u prostorijama JКP „Кomunalac“ Vrbas.

JКP poziva građane da popune online upitnik o zadovoljstvu korisnika usluga vodovoda i kanalizacije, i na taj način pomognu JКP-u da bude još kvalitetniji u pružanju usluga Vama-našim potrošačima. Pored online upitnika, upitnik u papirnoj formi se može popuniti ili preuzeti svakog radnog dana u prostorijama JКP-a , Save kovačevića br. 87, Vrbas od 08 do 14 časova.

Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet usluga preduzeća-snabdevanje vodom, prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve, kao i pitanja koja se odnose na investiranje i unapređenje usluga vodovoda i kanalizacije. Dodatno korisnicima se pruža mogućnost da iznesu svoje predloge, kritike ili pohvale koje se odnose na rad JКP-a.

Po okončanju ispitivanja, javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.

Upitnik možete preuzeti na sledećm linku:

https://docs.google.com/forms/d/1MIEVWvsyPMNYUVs38mAATe-la_8miuRr8H2bGMDfnT8/edit?fbclid=IwAR1ToU6issY2OLmzCPsE7Hy7ggNdUEC3_qB-YdlwMNbxB0ZQ_uG3_hTegtU

 

 
Podeli vest: