U VRBASU OTVOREN DRUGI MAXI SUPERMARKET

Vrbas, 13. april 2023 – Meštanima Vrbasa od danas je na još jednoj lokaciji dostupna proverena i kvalitetna kupovina po najsavremenijim standardima. U Njegoševoj 2 otvoren je novi, drugi po redu Maxi supermarket u ovom gradu u kom kupci mogu uživati u bogatom asortimanu proizvoda i ugodnom ambijentu praćenom prepoznatljivom komšijskom uslugom. 

U novoj prodavnici potrošačima se na raspolaganju nalazi više od 20 zaposlenih, ljubazno asistirajući komšijama pri odabiru raznolikog asortimana proizvoda vrhunskog kvaliteta sa posebnim akcentom na bogatu ponudu svežeg voća i povrća.

Među raznovrsnim proizvodima koji odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva nalazi se i širok asortiman privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranjem još jednog Maxi supermarketa u Vrbasu, kompanija Delez Srbija učinila je nabavku po merilima modernog kupca još dostupnijom stanovnicima ovog grada. 

 
Podeli vest: