У суботу акција одношења кабастог отпада

Јавно комунално предузеће „Комуналац“ заказало је за суботу, 09. април, велику пролећну акцију одношења кабастог отпада с врбаских улица.

„Екипе ‘Чистоће’ акцију почињу у 07.00 часова. У ову врсту отпада убрајају се стари намештај, аутомобилске гуме, тврда пластика, стакло и томе слично. Грађевински и отпад животињског порекла нећемо износити. Апелујемо на суграђане да искористе ову акцију како се отпад не би гомилао тамо где му није место. Крајем прошле године у акцији овог типа, сакупили смо 250 кубика ове врсте отпада. Непотребне ствари треба изнети испред својих кућа, односно, на део јавне површине како би радници и механизација могли несметано да приђу и обаве свој део посла. Ситнији отпад најбоље је упаковати у зелене џакове који се могу набавити код на благајни у управној згради ЈКП. За више информација, доступан је број телефона 021.706.575. Након што акција буде спроведена у Врбасу, машине ће се преместити на сеоске улице, а о томе ће житељи насељених места бити благовремено обавештени“, поручио је Младен Павловић, пословођа у ПЈ „Чистоћа“.

https://www.vrbas.net/info/8151-kabasti-otpad-prolece-2022

Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas – VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.
 
Podeli vest: