ŠTA ZNAMO O VRBASU?

Popularni klub kvizovi se već godinama održavaju oko nas i mnogima su omiljeni vid zabave. U četvrtak 12. novembra u Kafe Sindikatu sa početkom u 19 časova počinje ciklus takmičenja od osam nedeljnih kola sa osam tema.

Pored uobičajenih (film, kultura, sport..), ovog puta se izdvaja tema „Vrbas“ u kojoj će takmičari odgovarati na pitanja iz života i istorije našeg grada i opštine. Gradski muzej Vrbasa i organizartori pripremili su, uz pitanja i prigodne poklone za pobednike svakog kola u ovoj temi. Program će se održavati uz primenu anti kovid mera i zbog toga je broj učesnika ograničen. Ekipe mogu imati do četiri člana.

Glavna nagrada je vaučer vrbaške agencije Porto travel za putovanje u Budimpeštu sa noćenjem u terminu koji izabere pobednička ekipa. Utešna druga nagrada su paketi proizvoda kompanije Vrtlari. Kvizmaster je Darko Krčmar.

O tome šta ćemo sve saznati o našem gradu i opštini i o događajima i ljudima koji su obeležili njegovo postojanje, medijski sponzor portal Moj Vrbas će vas redovno izveštavati.

 

 
Podeli vest: