SКLAPANJE UGOVORA O REZERVACIJI PIJAČNOG PROSTORA

JКP „Кomunalac Vrbas“ obaveštava zainteresovane zakupce da će sklapanje ugovora o rezervaciji pijačnog prostora, za sezonu 2021/2022 godine trajati od 05. do 31. marta ove godine. Zakup će se u ovom periodu obavljati po starim cenama. Vrbaski „Кomunalac“ na ovaj način želi da stimuliše i pomogne proizvođače i trgovce koji robu prodaju na pijacama u Vrbasu, Zmajevu i Кucuri, a dolaze iz svih mesta vrbaske opštine i šire.

Za ugovore sklopljene nakon poslednjeg dana marta cene rezervacije se uvećavaju za 30 odsto.
Na Velikoj pijaci u Vrbacu ima 119 tezgi za povrće i 73 tezge za samostalne trgovinske radnje, kao i 204 kocki, a na raspolaganju je i osam rashladnih vitrina. Na Maloj pijaci ima 91 tezga za povrće, 171 kocka za prodaju razne robe kao i šest rashladnih vitrina.

Na pijaci postoje i mesta za prodaju iz kamiona. Na vrbaskoj pijaci subotom može da stane 11 kamiona, a na pijaci sredom za kamione ima devet mesta.

Vodi se računa da zakupci pijačnog prostora imaju dobre uslove koji mogu da zadovolje njihove potrebe u vezi sa prodajom proizvoda. Na pijaca u Zmajevu ima 41 tezga kao i 27 dodatnih mesta za prodaju, tako da svi zainteresovani mogli da obezbede prostor za svoje proizvode. U Кucuri ima 35 tezgi i 65 kocki.

Ugovori u Кucuri će se zaključivati u prostorijama pijačne uprave na pijaci u petak 05. marta, u vremenu od 07:00 do 14:00 časova dok će se se ovaj posao u Zmajevu obavljati u subota 06. marta. U Vrbasu će se ugovori zaključivati u prostorijama pijačne uprave na Velikoj pijaci (subotom) 20. i 27. marta u vremenu od 07:00 do 14:00 časova i na Maloj pijaci (sredom) 24. i 31.marta u istom terminu.

Iz pijačne uprave reporučuju zainteresovanim zakupcima da ugovore sklope blagovrmeno kako bi izbegli gužve i uvećanje cene od 30 odsto.

 
Podeli vest: