Rojević se vakcionisao i pozvao Vrbašane da se u što većem broju prijave za imunizaciju

Predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević primio je prvu dozu vakcine Sinofarm protiv Кovida 19. Rojević, koji je tokom zime preležao korona virus, vakcionisao se na glavnom vakcinalnom punktu u Domu zdravlja „Veljko Vlahović“. Nakon vakcinacije Rojević je razgovarao s građanima Vrbasa i pozvao ih da u što većem broju pristupe imunizaciji.

– Zahvljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, Srbija i sve lokalne samouprave imaju dovoljan broj vakcina svih proizvođača. Od prvog dana pandemije glavni prioriteti predsednika i Vlade bili su usmereni na zaštitu građana od virusa Кovid 19. I na podršku lokalnim samoupavama da se osnaže naši kapaciteti kako bi se zaustavilo širenje pandemije. Mi građani Vrbasa, zahvalni smo im na tome – rekao je Rojević.

Predsednik opštine Vrbas izjavio je da sam proces vakcinacije potpuno bezbolan.

– Lekari i medicinsko osoblje danonoćno profesionalno i odgovorno rade svoj posao, kako bismo što pre prevazišli panedmiju. Mi im u toj borbi možemo pomoći tako što ćemo zavrnuti rukav i vakcinisati se. To je minimum napora koji možemo da uložimo da bismo zaštitili zdravlje zajednice – rekao je Rojević.

Pored glavnog punkta u Domu zdravlja „Veljko Vlahović“ vakcinacija se obavlja i svim naseljima u opštini Vrbas.

 
Podeli vest: