Raspisani izbori za članove saveta Mesnih zajednica u opštini Vrbas

Na osnovu člana 97. Statuta opštine Vrbas „Službeni list opštine Vrbas“, broj 26/2018/ i člana 23. Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Vrbas 1,Službeni list opštine Vrbas”, broj 32/2017, 6/2019 i 9/2019/, Predsednik Skupštine opštine, Sanja Žigić. donela je odluku o raspisivanju izbora za članove saveta Mesnih zajednica u opštini Vrbas.

Izbore se raspisuju za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Vrbas za 15. avgust 2021. godine i to za: Prvu mesnu zajednicu Vrbas, Drugu mesnu zajednicu Vrbas, Treću mesnu zajednicu Vrbas, Mesnu zajednicu Bačko dobro Polje, Mesnu zajednicu Zmajevo, Mesnu zajednicu Кucura, Mesnu zajednicu Savino Selo i Mesnu zajednicu Ravno Selo.

Rokovi za vršenje izbornih radnji počinju da teku od 15. jula 2021. godine.

Izbore za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Vrbas sprovešće Кomisija za sprovođenje izbora za Savete mesnih zajednica koju imenuje Skupština opštine Vrbas i birački odbori koje imenuje Кomisija za sprovođenje izbora za Savete mesnih zajednica u skladu sa odredbama Statuta opštine Vrbas i Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Vrbas.

 
Podeli vest: