PREDSTAVNICI JКP КOMUNALAC VRBAS I OPŠTINSКE UPRAVE POSETILI MNRO КUĆICU

Predstavnici Javnog komunalnog preduzeća „Кomunalac Vrbas“ sa predstavnicima opštinske uprave posetili su štićenike MNRO kućice u Vrbasu i upozali se sa njihovim aktivnostima i uslovima u kojima rade. Tom prilikom vd. direktora JКP „Кomunalac Vrbas“ Igor Škundrić sa saradnicima uručio im je prigodne darove sa željom da im boravak i druženje budu lepši i prijatniji.

Svi u MNRO kućici veoma su se obradovali poseti i rado su goste upoznali sa svojim programskim aktivnostima koje finansira Ministarstvom za rad i socijalna pitanja po projektima Saveza za pomoć MNRO AP Vojvodine. Izuzetno dobru saradnju i podršku imaju od Opštine Vrbas sa kojom planiraju da krenu u socijalno preduzetništvo, izradu plastičnih i metalnih privezaka. Za mašinu koja im je za ovaj posao potrebna finansijska sredstva već su obezbeđena.

„Raduje nas današnja poseta predstavnika „Кomunalca“ koji su nam izašli u susret i došli da vide štat to naši korisnici rade. Želimo da proširimo ovu saradnju i da oni budu korisnici naših usluga kada zaživi naš preduzetnički rad.“, rekla je predsednica udruženja MNRO kućica Aleksandra Bajić.

„Zadovoljstvo mi je što se javna preduzeća, ustanove, mesne zajednice, kao i druga udruženja, uključuju za pomoć ovom druženju. Današnja poseta njima puna znači. Opština Vrbas uspela je da pomogne ne samo uređenje ovog objekta, mi pružamo i mnoge druge vodove pomoći za članove udruženja,“ istakla je članica Opštinskog veća, Danijela Ilić.
JКP „Кomunalac Vrbas“ je društveno odgovorno preduzeće koje je se rado uključuje u brojne akcije i pomaže društvenoj zajednici.

„Obišli smo naše komšije u MNR kućici da ih malo obradujemo. Pre svega, želeo bih da ćestitam članovima udruženja što su maksimalno uključeni u društveni rad, što učestvuju u brojnim radionicama i sportskim aktivnostima. Ne samo njima, čestitam i ljudima koji su ovde svakdnevno, poklanjaju im pažnju koja im je potrebna, brinu o njima i žele da im ulepšaju dane. Često, možda, zaboravimo na ovu kategoriju sugrađana. Danas smo tu da se sa njima družimo i ukažemo pažnju koja im pripada. Oni su najveći borci našeg društva, pokazuju kako i u nekim teškim životnim trenicima treba ići dalje tako što se uključuju u društveni rad i tu postižu zavidne rezultate“ rekao je nakon posete, Igor Škundrić.

 
Podeli vest: