Plus Cash&Carry u Kuli je ove nedelje pripremio sjajnu ponudu za svoje verne kupce

Posetite Plus Cash&Carry u Kuli do 26. avgusta i pronađite veliki izbor sjajnih proizvoda po najboljim cenama na tržištu.

Još malo počinje škola i vreme je da opremite najmlađe. U Plus Cash&Carry-ju u Kuli ove nedelje pronađite pernice po ceni od 289,99 dinara, kao i Spirit Up rančeve za samo 539,99 dinara.

Iz ovonedeljne Plus Cash&Carry ponude izdvajamo i StorkImes pileća prsa po ceni od 459,99 dinara po kilogramu, kao i safaladu, 300 grama za 69,99, od istog proizvođača.

Ne propustite da po odličnim cenama ove nedelje kupite ukusne i osvežavajuće Relax sokove. Relax breskvu, ananas, multi i limunadu od 1.5l platićete 58,99. Po ceni od 62,99 dinara kupite Relax aroniju,  Relax Premium Orange pronađite po ceni od 89,99, a Relax Premium krušku po ceni od 81,99 dinara.

Obavezno i ove nedelje posetite naše novootvoreno odeljenje Dr. Haus, gde ćete pronaći sve za kuću, od poda do krova! Iz ovonedeljne ponude izdvajamo samolepljive tapete, kao i LED traku Blister, koju ćete platiti 1.499,99 dinara.

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju svake nedelje možete pronaći veliki izbor kozmetike i kućne hemije. Takođe, podsećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

Celu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

 

 
Podeli vest: