„Кomunalac“ darovao porodicu prvorođene bebe u Vrbasu

Dečak Luka, rođen 15. januara nagrađen u kampanji „Roda Кomunalca daruje vašeg malca“

Vrbas, 07.02.2022 – U prostorijama JКP „Кomunalac“ danas je upriličen prijem za porodicu prvorođene bebe iz Vrbasa koja se oslobađa plaćanja računa za komunalne usluge na period od šest meseci u sklopu kampanje „Roda Кomunalca daruje vašeg malca“. V.d. direktora JКP „Кomunalac“ Igor Škundrić uručio je vaučer ocu prvorođene bebe Igoru Vlahoviću.

S podelom januarskih računa za komunalne usluge krenula je i kampanja „Roda Кomunalca daruje vašeg malca“ kojom se porodica prvorođene bebe iz Vrbasa oslobađa plaćanja obaveza do jula meseca. JКP „Кomunalac“ pokrenulo je ovu kampanju pre pet godina s željom da pomogne prve mesece bebinog života.

„Budući da je u 2018. godini Vlada Republike Srbije donela strategiju i mere za podsticaj populacione politike koje konstantno unapređuje, JКP „Кomunalac“ iste godine je odlučilo je da pruži svoj skroman doprinos povećanju nataliteta. Akcija „Roda Кomunalca daruje vašeg malca“ je simboličan način da se olakša roditeljima na samom početku kada je zbog dolaska bebe budžet narušen. Ovom akcijom želimo da apelujemo i na druge subjekte u našem društvu da svako u svom delu poslovanja donese po jednu podsticajnu meru“, rekao je v.d. direktora Igor Škundrić.

Prvorođena baba u Vrbasu, rođena u vrbaskoj Opštoj bolnici je dečak Luka Vlahović.

„Naš Luka došao je na svet 15. januara kao prva beba u 2022. godini koja se rodila u našem gradu. Mojoj supruzi Sandri i meni ovo je prva beba. Nismo znali za akciju komunalnog preduzeća i veoma smo se obradovali, jer će nam ovaj poklon mnogo značiti. Zahvaljujemo se JКP-u na ovom divnom gestu“, rekao je otac deteta Igor Vlahović.

U narednom periodu JКP „Кomunalac“ će, kako društveno odgovorno preduzeće, nastojati da pokrene još sličnih akcija.

 
Podeli vest: