ISКLJUČUJU SE DUŽNICI S VODOVODNE MREŽE

Vrbas, 04.02.2021. – Obaveštavamo da je u toku podela računa za pružene usluge JКP „Кomunalac“ za mesec januar. Računi stižu na adrese preko 15000 fizičkih i blizu hiljadu pravnih lica na području vrbaske opštine.

Podsećamo sve korisnike da ukoliko svoje obaveze izmire do 20. dana u mesecu, ostvaruju popust od tri odsto.
Takođe, obaveštavamo da je „Кomunalac“ počeo da isključuje s vodovodne mreže dužnike kod kojih ni jedan od brojnih apela i pokušaja da izmire svoja dugovanja nije urodio plodom.

Apelujemo još jednom na građani koji nisu izmirili svoja dugovanja da to odmah učine jer će u protivnom biti isključeni sa javnog sistema vodovoda i kanalizacije. Neisplaćeni troškovi mogu da se izmire svakog radnog dana u vremenu od 07 do 14.30 časova na šalterima JКP „Кomunalac“, kao i subotom na velikoj pijaci u Vrbasu, ili uplatom na tekući račun broj: 105 – 5644 – 72.

Više informacija može se dobiti u Službi obračuna i naplate potraživanja pozivom na broj telefona 021/ 706 – 575, lokal 103.
Troškove ponovnog priključenja na vodovodnu mrežu snosiće sam korisnik. Da bi se dužnik ponovo priključio na vodovodnu mrežu, pored uplate celokupnog duga, trebaće da izdvoji još blizu 4.500,00 dinara.

Ova nepopularna mera sprovodi se s ciljem da se zaštite korisnici koji svoje obaveze redovno izmiruju, a koji su u većini.

Za razvoj modernog i efikasnog vodosnabdevanja od ključne je važnosti odgovoran odnos i redovno izmirenje obaveza korisnika.

 
Podeli vest: