Humanost na delu! Donirali nagradni fond udruženju Multiart iz Vrbasa

Zbog trenutne zdravstvene situacije i epidemioloških mera vezanih za Covid 19 virus, ovogodišnji četvrti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Branko Radović Lepi“ neće biti moguće nastaviti.

„Zbog ove nesvakidašnje situacije u kojoj smo se našli, koju niko nije mogao da predvidi, razmatrali smo nekoliko opcija za rešenje. Obzirom da se od prve godine održavanja turnira naš turnir bavio i Humanitarnim akcijama, to nas je navelo da razmišljamo u tom pravcu, i uz konsultovanje sa predstavnicima ekipa, odlučili da ovogodišnji nagradni fond usmerimo Humanitarnom udruženju Multiart iz Vrbasa sa kojim smo i prethodnih godina imali lepu saradnju.

Ove godine smo pretendovali da postanemo jedan od najboljih turnira ovog formata u ovom regionu, što po broju ekipa što zbog samog ambijenta i nagradnog fonda, al nas je sve ovo što se događa u našoj zemlji ali i celom svetu sputalo u tome. Naravno ostaje žal za tim što turnir nije nastavljen, što nismo mogli da dobijemo ovogodišnjeg pobednika turnira i uživamo u kvalitetnim utakmicama i potezima kojih bi sasvim sigurno bilo u izobilju u nokaut fazi, al smo uspeli bar malo da doprinesemo i uradimo nešto lepo i humano za decu iz našeg okruženja. Još jednom bi želeli da se zahvalimo svim ekipama na prijavi za učešće i neizmernom doprinosu, sponzorima i ljudima dobre volje koji su takođe doprineli i omogućili da se jedna ovakva manifestacija održi.“ – poručuju organizatori

Takođe  se zahvaljujemo i u ime organizacije turnira a i ime Humanitarnog udruženja Multiart sudijskom paru Delibašić – Repček na doniranju svog honorara udruženju. Još jednom Sportski pozdrav, i nadamo se da ćemo se i sledeće godine družiti i fer i sportski nadmetati!!!

 

 
Podeli vest: