DOBRA SARADNJA DOMA ZDRAVLJA I JКP КOMUNALAC

Ekipa Radnika JКP „Кomunalac“ Vrbas izvršila je kompletnu dezinfekciju prostorija Doma zdravlja „Veljko Vlahović“ u Vrbasu koje se koriste za vakcinaciju građana protiv koronavirusa. U okviru dobre saradnje ove zdravstvene ustanove i vrbaskog “Кomunalca” voga puta dezinfikovano je 277 kvadratnih metara prostora, a tretman dezinfekcije rađen je i u ranijem periodu u nekoliko navrata.

Dezinfekcija u Domu zdravlja radi se kako bi se pacijenti koji posećuju ovu zdravstvenu ustanovu maksimalno zaštitili od infekcije Covid19 uz poštovanje pravila koja važe tokom pandemije.

Direktor DZ „Veljko Vlahović“ Jasmina Assi pohvalila je izuzetnu saradnju sa JКP „Кomunalac“ Vrbas, naglašavajući da su radnici ovog preduzeća uvek izlazili u susret i krajnje profesionalno obavljali poveren posao.

“U Кovid ambulanti angažovano je 8 lekara i 16 medicinskih sestara. Zaključno sa današnjim danom u vrbaskom Domu zdravlja vakcinisano je preko 2400 građana koji su se prijavili preko sajta e-Uprave i dobili poziv za vakcinaciju, ili su samoinicijativno došli na vakcinaciju, kada je to bilo moguće“, rekla je Assi.

Igor Škundrić, vršilac dužnosti direktora „Кomunalca“, takođe, ističe dobru saradnju ova dva subjekta.
„Veliko je zadovoljstvo imati ovako dobro organizovan Dom zdravlja, gde se pregledi pacijenata kod kojih se sumnja na kovid infekciju, kao i vakcinacija u cilju zaštite od infekcije obavljaju profesionalno u skladu sa svim uputstvima nadležnih, o čemu svedoče i pohvale sugrađana. „Кomunalac“ je u želji da i sam da doprinos na suzbijanju epidemije rado obavio dezinfekciju, a to će, ako se ukaže potreba, raditi i ubuduće. Moram pohvaliti i Opštinski štab za vanredne situacije, po čijem nalogu i mi postupamo, zbog efikasnosti i dobrih mera koje su donete da se sačuva zdravlje ljudi “, istakao je Škundrić.

 
Podeli vest: