Bioskopske projekcije za 22, 23 i 24.oktobar

U bioskopu Jugoslavija prikazaće se dve projekcije 22, 23 i 24.oktobra 2020.godine.

Kućni patuljci

Od 18.00 časova nastavak nemačke animirane avanture ,,Kućni patuljci: Operacija kolačići” za najmlađe takođe stiže od sutra na velika platna.

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju, skrivali su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena.

Ali, živahna devojčica među njima više nije mogla da podnese ovakav skučen život i tako dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv.

Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom, i dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu.

Cinkaroš

Sa početkom od 20.00 časova

Producenti filmova Grad lopova i Džon Vik donose kriminalističku dramu sa Džoelom Kinemanom, Klajv Ovenom i Rosmundom Pikom u glavnim ulogama. Bivšem specijalcu Piteru Kolsovu svet se okrene naopačke kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobija priliku za prevremno puštanje iz zatvora uz uslov da postane cinkaroš FBI- a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom Njujorka. Nakon što isporuka droge, u kojoj učestvuje, krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora da se infiltrira u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu. Hoće li biti dovoljne?

 

 

 
Podeli vest: