Vrbas i dalje deo „Srbija u ritmu Evrope“

Opština Vrbas i naredne godine učestvovaće u najpopularnijem muzičkom takmičenju za mlade – „Srbija u ritmu Evrope“. Ugovor o saradnji danas su potpisali Predrag Rojević, predsednik opštine Vrbas, i Igor Кaradarević, izvršni direktor manifestacije. Do sada je Vrbas pet puta učestvovao u ovom takmičenju.

„Vrbas će i po šesti put biti deo jedne sjajne manifestacije koja svima obezbeđuje priliku za predstavljanje mladih talentovanih ljudi, celog grada, ali i za uspostavljanje kontakata koji mogu doneti razne benefite zajednici. Vrbas je učešćem u takmičenju ‘Srbija u ritmu Evrope’, obezbedio realizaciju važnog projekta – izgradnju igrališta za decu sa smetnjama u razvoju, koje se nalazi kraj autobuske stanice, što smo realizovali sa Ambasadom Turske i Razvojnom agencijom ‘TIКA’. Hvala ‘Srbiji u ritmu Evrope’ na prilici da učestvujemo u takmičenju, da najširoj javnosti predstavimo talente naše dece, ali i za priliku da kroz nove kontakte i nova poznanstva realizujemo i nove projekte“, rekao je nakon potpisivanja ugovora Rojević.

Igor Кaradarević, izvršni direktor manifestacije, istakao je da „Srbija u ritmu Evrope“ deli zadovoljstvo što se saradnja sa opštinom Vrbas nastavlja i dalje, uz uverenje da su ostvareni rezultati – zadovoljna deca i realizovani projekti, najbolja potvrda dobrih odnosa. „Ovo je najveći televizijski format ovog tipa u Evropi i to se dokazuje iz godine u godinu. COVID 19 nas jeste naveo da sve realizujemo na neki drugi način, ali uz podršku gradonačelnika i predsednika opština u Srbiji, održali smo se i u ovim okolnostima i pokazali snagu. Razgovarali smo tokom susreta o nastavku saradnje, o novim projektima koji mogu naći podršku i u drugim ambasadama, ne samo u Ambasadi Republike Turske. Učinićemo sve da rezultat naših već tradicionalno dobrih odnosa, uz obavezno zadovoljnu i nasmejanu decu, bude i realizacija jednog novog projekta“, rekao je Кaradarević.
va.

 
Podeli vest: