U novoj Plus Cash&Carry ponudi pronađite veliki broj artikala po odličnim cenama

Plus Cash&Carry u Kuli nam svake nedelje nudi veliki izbor odličnih proizvoda po najpovoljnijim cenama na tržištu, a tako je i u ovonedeljnoj ponudi.

Ojačajte imunitet vitaminom C! U ovonedeljnoj ponudi Plus Cash&Carry za vas izdvaja limun po izuzetnoj ceni od 74,99 dinara po kilogramu, a za isti novac možete da kupite i kilogram pomorandže.

Ne propustite da omiljene čokoladice Mars, Snickers i Twix kupite po neverovatnoj ceni od 39,99 dinara! Plus Cash&Carry ove nedelje takođe predstavlja ponudu koja se ne propušta – za samo 83,99 dinara možete da kupite čak tri litre Pepsija, odnosno 1,5 l + 1,5 l gratis.

Iz ovonedeljne Plus Cash&Carry ponude izdvajamo i ulje Iskon po ceni od 134,99 dinara, kafu Grand Gold 200 grama za 217,99, Thomy majonez, 80 grama za 43,99 dinara i druge proizvode koje možete da vidite u najnovijem lifletu.

Ne propustite da ove nedelje po odličnim cenama kupite sobne papuče Shila Textile za 119,99 dinara, platnene klompe Probear za 1.799,99, kao i Juprom otirač 50×80 za svega 129,99 dinara.

Podsećamo vas da Plus CashCarry svake nedelje ima odličnu ponudu kozmetike i kućne hemije, kao i da pruža izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

Prelistajte najnoviji liflet i pogledajte šta se sve nalazi u ovonedeljnoj ponudi:

 
Podeli vest: