SNS Vrbas podržao Vučića u borbi protiv mafije

OO SNS Vrbas podržao Vučića u borbi protiv mafije i predlog da bude kandidat SNS-a na izborima za predsednika Srbije

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Vrbasu jednoglasno je podržao presednika Srbije Alksandra Vučića u borbi protiv organizovanog kriminala i predlog da se Aleksandar Vučić kandiduje na izborima za predsednika Srbije 2022. godine.

– Srbija mora nastaviti da se razvija i napreduje. Srbija želi da ostane na putu političke i ekonomske stabilnosti, za koje se predsednik Vučić izborio, odgovornim i predanim radom, a koju žele da ugroze i sruše mafijaško-tajkunska opozicija i njihovi koljači.

Srbiji je neophodno da se nastavi sa novim investicijama. Srbija želi da otvara nova radna mesta, da gradi nove puteve, škole, bolnice.

Neophodno je da Srbija nastavi beskompromisnu borbu za iskorenjivanje organizovanog kriminala i totalni slom mafije.

OO SNS Vrbas smatra nedopustivim sramni pokušaj tajnusko-mafijaške opozicije da ubice i koljače upotrebi kao političko sredstvo za rušenje vlasti i predsednika koji ima ogromnu podršku građana.

Opštinski odbor SNS Vrbas smatra da predsednik Vučić mora dobiti apsolutnu podršku u borbi za stabilnu, uspešnu, bezbednu Srbiju i bolju budućnost građana Srbije.

Građani Vrbasa pružaju bezrezervnu presdedniku Vučiću u njegovoj borbi protiv organizovanog kriminala i borbi za bolju i uspešniju Srbiju i bolji i siguran živog građana Srbije. Samo Aleksandar Vučić može da osigura ostanak Srbije na putu uspeha. Predsedniče iz Vas smo. Do pobede! – zaključeno je na sednici OO SNS Vrbas.

Opštinski odbor Vrbas
Vrbas, 23. jul 2021. godine

 
Podeli vest: