Proizvodi po najboljim cenama u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Plus Cash&Carry u Kuli za vas ove nedelje ima novu sjajnu ponudu kojoj nikako nećete odoleti.

Ono čemu sigurno nećete moći da odolite je krem Nutella od 750 grama koji ćete u ovonedeljnoj ponudi platiti samo 499,99 dinara. Prilika koja se nikako ne propušta!

Po izuzetnoj ceni od 699,99 pronađite čajnu kobasicu Naša kuća, Carnex, a vodu Jazak od 1.5l možete kupiti po ceni od 29,99 dinara.

Počela je sezona mladog krompira koji je savršen kada se ispeče u rerni. Plus Cash&Carry je u ovonedeljnoj ponudi pripremio za vas mladi beli krompir za samo 99,99 dinara po kilogramu. Uz to odlično ide krmenadla, a ove nedelje, takođe u Plus Cash&Carry-ju, možete da kupite krmenadlu sa kostima za 419,99 dinara po kilogramu.

Plus Cash&Carry u Kuli je ove nedelje pripremio sve što vam je potrebno za baštu, dvorište i cveće, a iz ponude izdvajamo travnu smesu 0.5 kg za 479,99 dinara, zemlju za cveće od 5l za 69,90, Decorama saksije za cveće po ceni od 89,99 dinara, zatim tečno đubrivo za muškatle Biopon od 500 ml po ceni od 239,99 dinara.

Kao i svake nedelje, u najnovijoj Plus Cash&Carry ponudi možete da pronađete veliki izbor kozmetike i kućne hemije po najboljim cenama na tržištu.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry u Kuli svakog dana ima izuzetnu ponudu svežeg mesa, gotovih jela, hleba i peciva, voća i povrća i proizvoda iz poslastičarnice i ribarnice.

Celu ovonedeljnu ponudu pronađite u aktuelnom lifletu:

 
Podeli vest: