Председник општине Врбас у посети селу Каменица у општини Лепосавић

Делегација општине Врбас коју предводи председник општине Предраг Ројевић присуствовала је данас у селу Каменица у општини Лепосавић слави места – Светом цару Константину и царици Јелени.

„Изузетно смо почаствовани што смо данас гости наших пријатеља из села Каменица. Општину Лепосавић и општину Врбас повезују братске и пријатељске везе и обележавање славе прилика је да се разговара о модалитетима проширивања и унапређења постојеће сарадње.  Срби на Косову нису сами и никада неће бити сами. Србија је уз њих и општина Врбас је уз њих. Боравак у Каменици искористићемо да разговарамо на који начин можемо допринети бољем повезивању, кроз размену у области културе, образовања, спорта. Али и кроз друге видове подршке. Изузетно је важно да Срби на Косову остану на својим огњиштима и свака помоћ коју пружимо је корисна“, рекао је Ројевић.

Општина Врбас финансијски је подржала обнову цркве у селу Каменица, а прошле године је обезбедила рачунарску и ТВ опрему деци из основне школе у селу Лешак, у општини Лепосавић.

 
Podeli vest: