Posni proizvodi po odličnim cenama u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Plus Cash&Carry u Kuli je i ove nedelje pripremio odličnu ponudu za svoje verne potrošače.

Svi ljubitelji ribe, kao i vernici kojima je počeo post, mogu u Plus Cash&Carry-ju u Kuli da pronađu veliki izbor sveže ribe, kao i druge riblje proizvode. Ove nedelje izdvojićemo svežeg šarana po izuzetnoj ceni od 349,99 dinara po kilogramu, kao i kalifornijsku pastrmku na ledu koju ćete po kilogramu platiti 449,99 dinara. Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju možete da pronađete i druge posne proizvode kao što su Carnex posna sarma, plodovi mora, sardine, tune i drugo.

Ne propustite odličnu ponudu: Pepsi 1.5 l + 1.5 l  gratis platićete samo 83,99 dinara. Ukoliko niste probali Stork sokove, po ceni od 49,99 dinara možete kupiti negaziranu jabuku i višnju.

Ove nedelje iz ponude ćemo izdvojiti Cavanna ulje. Organsko Extra virgine maslonovo od 1 litar platićete 849,99 dinara. Izuzetno zdravo, ulje od koštica grožđa, takođe 1 litar, platićete 579,99 dinara, extra virgine maslinovo ulje iznosi 699,99 dinara za litar, a ulje od komine masline platićete 379,99 dinara.

Podećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao i da svakog dana možete po neverovatnim cenama da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz ribarnice i poslastičarnice.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

 
Podeli vest: