Plus Cash&Carry u Kuli ove nedelje ima sjajnu ponudu začina za zimnicu

Plus Cash&Carry u Kuli ima novu neverovatnu ponudu koju možete da iskoristite do 17. septembra.

Ukoliko posetite Plus Cash&Carry ove nedelje, imaćete priliku da po izuzetnoj ceni pd 429,99 dinara kupite kilogram svinjskog vrata sa kostima. Po istoj ceni moći ćete da kupite i novi Storkimes proizvod, banatsku kobasicu za pečenje! Ne propustite da po izuzetnoj ceni od 19,99 dinara pazarite i kilogram crnog luka, kao i krompir po ceni od 27,99 dinara po kilogramu.

S obzirom na to da je u toku priprema zimnice, neophodne začine pronaći ćete u Plus Cash&Carry objektu u Kuli! Začin C ove nedelje ima odličnu ponudu, pa ćete tako po ceni od 47,99 dinara moći da kupite lovorov list, a beli luk u granulama pronaći ćete za 63,99. Takođe, u ponudi je i beli mleveni biber za 89,90 dinara, crni mleveni biber za 18,99, kao i crni biber u zrnu za 32,50 i 63,50, u zavisnosti od gramaže.

Plus Cash&Carry u Kuli ove nedelje ima sjajnu ponudu udobnih, kožnih papuča marke Probear za samo 1.799,99 dinara, a kao i u svakom novom lifletu, pronaći ćete veliki izbor kozmetike i kućne hemije po odličnim cenama koje ne smete da propustite.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao i da na ovom mestu svakog dana po neverovatnim cenama možete da kupite sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Prelistajte najnoviji liflet i obavezno posetite Plus Cash&Carry na glavnom putu u Kuli.

 

 
Podeli vest: