Opštini Vrbas 20.000 evra u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Opštini Vrbas, dodeljeno je 20.000 evra, u dinarskoj protivrednosti, u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, u kojoj građani učestvuju slanjem fiskalnih računa.

Nagradu organizuje Vlada Srbije, a građani slanjem računa pomažu da opština dobije u kojoj žive osvoji novčanu nagradu od 20.000 evra za opremanje i obnovu škola, bolnica, vrtića i drugih objekata i prostora od javnog značaja, po izboru građana.

Dobitnici sredstava proglašeni su danas u Ministarstvu finansija.

– Građani Vrabasa i ovaj put su pokazali koliko vole svoj grad i svoju državu. Izuzetno sam ponosan na njih, i zahvalan sam im na tome što odgovornim pristupom i masovnim učešćem u igri „Uzmi računi u pobedi“ pomažu razvoj svog grada i podržavaju razvoj srpske ekonomije. Sredstva dobijena na ovaj način biće investirana u projekte od značaja za građane Vrbasa – rekao je predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević.

„Uzmi račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

 

 
Podeli vest: