Odlična školska ponuda ove nedelje u Plus Cash&Carry u Kuli

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje od 14. do 20. avgusta. Posetite Plus Cash&Carry na glavnom putu u Kuli i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Plus Cash&Carry u Kuli predstavlja novi proizvod – hleb od koprive, 350 grama, koji ove nedelje možete da kupite po ceni od 68 dinara. Ne propustite da po izuzetnoj ceni od 24,99 dinara kupite kilogram crnog luka, kao i kilogram belog i crvenog krompira za 39,99 dinara. U ovonedeljnoj ponudi pronađite rolovani ćevap za 459,99 dinara po kilogramu.

Opremite decu za novu školsku godinu. Plus Cash&Carry je ove nedelje pripremio odličnu školsku ponudu! Nabavite blokove za crtanje, pernice, tempere, lenjire i drugi školski pribor veoma povoljno. Takođe, ove nedelje u ponudi su i kutije za sendviče termosi, bočice i slično.

Ponuda koja se ne propušta je svakako novi Vileda promist max spray mop za sve vrste podova koji ćete ove nedelje moći da kupite za samo 1.999,99 dinara. Kao što ste i navikli, Plus Cash&Carry svake nedelje ima odličnu ponudu kozmetike i kućne hemije, pa ćete tako po ceni od 799,99 moći da kupite Duel deterdžent za veš od 9 kilograma, kao i deterdžent Persil od 2 kilograma za 399,99 dinara. Celu ovonedeljnu ponudu možete da pogledate u najnovijem lifletu.

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry u Kuli možete svakog dana da kupite sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće, kao i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Takođe vas podsećamo da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

 
Podeli vest: