Odlična ponuda kozmetike ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

Plus Cash&Carry u Kuli ove nedelje, u ponudi koja traje do 21. oktobra, za vas izdvaja veliki broj artikala po neverovatnim cenama.

Vreme je gripa i potrebno je unositi što više vitamina kako bismo ostali zdravi. Plus Cash&Carry je u ovonedeljnoj ponudi pripremio za vas limun koji ćete platiti 99,99 dinara po kilogramu, kao i jabuke zlatni delišes po ceni od 49,99 dinara za kilogram.

 

Ne propustite sjajnu ovonedeljnu ponudu – sok Pepsi 2×2 litra + 2 litra gratis platite samo 199,99 dinara! Iz ovonedeljne ponude izdvajamo pumpu za vodu Eco Perdomo po izuzetnoj ceni od 369,99 dinara!

 

Plus Cash&Carry svake nedelje ima odličnu ponudu kozmetike, a tako je i ovog puta! Ove nedelje pronađite gel za kosu L’oco Forte po ceni od 109,99 dinara, dezodorans Garnier za 289,99, Kallos keratin masku od 1 l za 289,99 dinara. Ne propustite ni ženski dezodorans Nivea koje ćete pronaći za samo 199,99 dinara i muški dezodorans Dove po istoj ceni. Celu ovonedeljnu ponudu potražite u aktuelnom lifletu.

 

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju svakog dana možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice po najboljim cenama na tržištu.

Takođe, Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

 

 

 

 
Podeli vest: