Odlična ponuda hrane za kućne ljubimce ove nedelje u Plus Cash&Carry

Plus Cash&Carry u Kuli pripremio je još jednu sjajnu ponudu, koja traje do 15. oktobra i pruža vam mogućnost kupovine velikog broja artikala po super cenama.

Iskoristite ovonedeljnu Plus Cash&Carry ponudu i po izuzetnoj ceni od 27,99 dinara kupite kilogram crvenog ili belog krompira, kao i kilogram kupusa za 24,99 dinara. Ukoliko planirate da stavljate kupus u bure, biće vam potrebna i so, koju ćete naći po ceni od 119,99 dinara za 5 kilograma. Posle napornog posla oko spremanja zimnice, red je i da se zasladite Bounty čokoladicom, čija je cena u ovonedeljnoj ponudi 48,99 dinara.

Plus Cash&Carry u Kuli je ove nedelje mislio i na vaše kućne ljubimce i pripremio hranu proizvođača Kitekat i Whiskas po odličnim cenama. Šta je sve u ponudi pogledajte u lifletu u nastavku.

U ovonedeljnoj ponudi po odličnim cenama ćete pronaći i različite vrste vina, kao što su Banatski rizling za 199,99 dinara, crveno Moje vino za 182,99, vino Rose u balonu za 199,99, Vrano vino od 2L za 179,90 ili belo vino Krstač od 0.75L za 337,99 dinara.

Ukoliko posetite Plus Cash&Carry, pronaći ćete veliki izbor kozmetike i kućne hemije po sjajnim cenama.

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry svakog dana možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Plus Cash&Carry u Kuli priža izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

U najnovijem lifletu pogledajte šta je sve ove nedelje u ponudi.

 
Podeli vest: