Novi toaleti u OŠ „Branko Radičević“ u Ravnom Selu

Osnovna škola „Branko Radičević“ u Ravnom Selu posle više decenija dobiće nove toalete. Postojeći đački toaleti biće potpuno rekonstruisani i preuređeni. Biće zamenjena kompletna kanalizaciona i vodovodna instalacija, postavljene nove pločice, ugrađeni novi lavaboi i česme. Sve kabine će dobiti nova vrata i sanitarije, navodi se u saopštenju.

Rekonstrukciju sprovodi opština Vrbas uz podršku Pokrajinske vlade koja je izdvojila 3 miliona dinara.

Izvor: bradicevicravnoselo.edu.rs

„Nakon što smo započeli izgradnju novog Doma kulture, vrednog 160 miliona dinara, i novog sportskog terena sa tribinama u centru Ravnog Sela, rekontrukcija toaleta u školi „Branko Radičević“ u Ravnom Selu je još jedna potvrda izuzetne saradnje koju imamo s Pokrajinskom vladom. Izuzetno je važno da deci iz Ravnog Sela obezbedimo dobre uslove za obrazovanje. To je samo prvi korak koje preduzimamo u cilju modernizacije školskih i predškolskih ustavnova na teritoriji opštine Vrbas. Više od 10 objekata uključeno je u projekat povećavanja energetske efikasnosti. Više škola imaće bolje grejanje, a opština Vrbas ove godine u razvoj svih naselja u opštini investira više od 1,5 milijardi dinara“, rekao je predsednik opštine Predrag Rojević.

Direktorka škole „Branko Radičević“ ističe da su nastavnici i roditelji učenika zadovoljni što će škola dobiti nove mokre čvorove.

„Postojeći toaleti su vrlo neuslovni za korišćenje i održavanje. Uz podršku opštine i Pokrajinske vlade uspećemo da našu školu prilagodimo potrebama učenika i nastavnog osoblja“, kaže direktorka škole Jelena Višnjić.

Očekuje se da izvođač radova bude odabran u što kraćem roku, kako bi radovi bili završeni do početka nove školske godine, da bi se učenicima boravak u školi učinio što ugodnijim.

 
Podeli vest: