Novi Kol centar Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam

NOVI SAD –Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, Telekom Srbije dodelio je besplatan telefonski broj. On će se koristiti za rad novog Kol centra Sekretarijata, koji će početi sa radom 1. marta. Na taj način, privrednici će besplatno moći da se informišu o svim aktivnostima sekretarijata.
Foto: Pixabay

U resornom pokrajinskom sekretarijatu kažu da je ideja Kol centra da svi subjekti koji posluju u domenima privrede i turizma, kao i u okviru sektora zapošljavanja, imaju na raspolaganju broj telefona koji mogu pozvati besplatno, te dobiti sve informacije vezane ne samo za aktuelne konkurse, već i za sve druge oblasti iz nadležnosti Sekretarijata.

„Ja pozivam privrednike da koriste upravo taj kontakt-centar, jer je on formiran za njih. Ideja je da Sekretarijat bude maksimalno transparentan, a za naredni period planira se i aplikacija u okviru koje će se interaktivno moći učestvovati na konkursima“, naglašava Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

„Telekom Srbija je često posrednik u realizaciji projekata državne uprave i drago nam je što možemo da poboljšamo njenu saradnju sa lokalnim privrednim subjektima. U ovom slučaju se radi o otvaranju novog kontakt-centra koji će pospešiti rad Sekretarijata, kao i malih privrednih subjekata koji će konkurisati za njegove projekte“, kaže Jelena Petrović iz Telekom Srbija.

Dakle, od 1. marta, sve neophodne informacije u vezi sa radom Sekretarijata, ali konkursima koje realizuje, pored veb-sajta i imejla Sekretarijata, biće dostupni putem besplatnog poziva na broj 0800 021 027, a koji će biti posebno istaknut u okviru tekstova javnih poziva.

 
Podeli vest: