Deci iz osnovne škole u Lešku na Кosovu opština Vrbas poklonila laptop i televizor

Sanja Žigić, predsednica Skupštine opštine Vrbas, u okviru dvodnevne posete opštini Leposavić uručila je televizor i laptop računar deci iz osnovne škole u selu Lešak.


– Ovo je mali poklon deci velikog srca. Mi odrasli iz Vrbasa, ili bilo kog drugog dela Srbije, treba da se osećamo darovanim, zato što imamo priliku da budemo ovde, na Кosovu i Metohiji. Zahvaljujem se divnim domaćinima iz Leška i Leposavića. Vrbas je uz vas, svim srcem. Uverena sam da ćemo produbiti našu saradnju, tako što će deca iz OŠ u Lešku biti gosti grada Vrbasa – rekla je Sanja Žigić.

Predsednica SO Vrbas, takođe je u selu Кamenica u Leposaviću prisustvovala liturgiji posvećenoj obnovi crkve, čiju gradnju je finansijski podržala opština Vrbas.

– Srbi na Кosovu nisu sami. I nikada neće biti sami. Srbija je uz njih. Opština Vrbas je pomogla sada. Pomogla je rado, pomoći će uvek. Mi razumemo koliko je važno da Srbi na Кosovu ostanu na svojim ognjištima i koliko je važno da zajedno gradimo budućnost – rekla je Sanja Žigić.

Ona je razgovarala sa predstavnicima opštine Leposavić o uspostavljanju tešnje saradnje sa Vrbasom.

 
Podeli vest: