Bokserski klub „Čarnok“ se priprema za Juniorski kup nacija

U Bokserskom klubu „Čarnok“ ni tokom letnjeg perioda nisu prekidali treninge, ali su ih zbog epidemioloških mera održavali na otvorenom prostoru. Od ove nedelje bokseri su ponovo počeli da vežbaju u sali, a treninzi su intenzivirani pred nova takmičenja koja im predstoje. Ove godine pauza je postojala kada su u pitanju takmičenja kojih je u redovnim okolnostima i do tri na mesečnom nivou.

Foto: TVBacka

Treninzi se održavaju redovno u Centru za fizičku kulturu, a njima mogu da priszstvuju i mladi zainteresovani da počnu da se rekreativno ili profesionalno oprobaju u boksu.

Juniorski kup nacija u boksu svrstan je u visoku A kategoriju turnira na kalendaru evropskih i svetskih bokserskih takmičenja. Uz podršku republičkih i pokrajinskih Bokserskih saveza i opštine Vrbas, njegov domaćin je Bokserski klub „Čarnok“ i do sada je ovaj turnir održan tri puta. Ovog oktobra očekuje se četvrti Кup nacija.

Uprkos složenoj organizaciji, ova manifestacije je velika afirmacija boksa, borilačkih sportova i celokupnog sporta u opštini Vrbas. Zato je i odlučeno da se ovaj sportski događaj ipak održi i ove godine. Prema najavama organizatora, to će biti od 14. do 18. oktobra.

Izvorni tekst: http://tvbackavrbas.rs/index.php?c=vest&vestid=2084&slider=off&lg=sr

 
Podeli vest: